Followers

Thursday, August 23, 2018

Happy 27th Birthday Fadhilaaaaa

Assalamualaikum,

Lama gila tak buka blog.. rindu juga nak active blog macam dulu,tapi idea tak sampai, tersekat di pertengahan jalan. Huhuhu. Btw, Selamat Hari Raya Aidiladha everyone. So, apa pengorbanan terbesar yang korang pernah buat? Sharelah.

As for me, berkorban untuk melawan nafsu. Dulu tak kisah sangat pasal aurat, tapi sekarang cuba berubah sikit sikit, tapi.......................... banyak gila nak di perbaiki. At time, rasa macam susah gila,rasa down, rasa malas nak kisah.. sebab, yelah.. iman kita ni kan turun naik. Ye kan? Caranya adalah, mendekatkan diri dengan perkara yang baik-baik. Kita pun bukannya makin muda kan, makin tua makin dekat dengan mati. Semoga kita semua mendapat pengakhiran yang khusnul khatimah. Ameen

----------------------------------------------------------------------------------------

Ok, sambung cerita berdasarkan tajuk

Actually pada hari kejadian ana tak expect apa apa pun, sebab kitorang plan untuk pergi kenduri kawan kepada kawan, well actually itu cumalah plan untuk buat suprise, terima kasih sangat. Ana bukan jenis sambut birthday pun, cuma adalah tahun yang rasa gedik gedik nak sambut. Wish birthday orang pun dah jarang sekarang.

To be honest, 
Kalau kita betul-betul sayang seseorang tu kita doalah yang baik-baik untuk dia.. i mean doa yang memang kau sebut nama dia sungguh2 dalam solat. 

Ana banyak gila kawan, memang suka bersosial (bukan sosial yang teruk-teruk tu eh) cuma suka berkawan. Macam-macam jenis background kawan ana ada. Tapi, to be true.. dalam banyak-banyak tu kita boleh tahu berapa banyak jelah sahabat yang kita ada. Yang ada time kita susah dan senang. Makin berumur makin realize, quality is more important than quantity. But, for networking.. it's good to have a lot of contact. :)

Bila dah meningkat usia, kita cuma nak ketenangan.. 

Ok, nak share moment pada hari kejadian Jumaat 13.07.18




sedapppp gila salted egg sandwich ni.. tak sure beli kat mana. kawan yang prepare A-Z


our favourite kat SERAI PAVILLION - salted egg squid


kawan ana buat ! impressed! sedapppp


goreng pisang dekat SERAI PAVI pun sedap gilaaa, try ok!


hadiahhh birthday..
satu bowl untuk buat kek
satu lagi eyeshadow
dua dua fav!
thanks!
๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™



Alhamdulillah thankyou so much BELLA AND RIN ๐Ÿ’˜

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...