Followers

Monday, July 18, 2016

Happy 25 years old

Assalamualaikum readers !

Alhamdulillah, dah 25 tahun tanggal 14 Julai 2016.. Allah masih bagi peluang untuk bertaubat dan semoga hari-hari yang mendatang dapat memulakan perubahan sedikit demi sedikit. InsyaAllah, Amin.

Who else I could thank to? Of course mak abah!

Dengan segala pengorbanan, kasih sayang & everything yang mereka bagi la aku masih tetap berdiri. I feel so much blessed for this 25 years birthday. Aku di kelilingi orang yang sangat berkasih sayang. Orang yang melihat aku jatuh, tapi ada di sisi untuk lihat aku kembali bangun. Terima Kasih juga untuk kawan-kawan dunia akhirat aku, Amin. Alhamdulillah. Thank you Allah for everything, indeed Allah is always the best planner.

oklah, nak cite sikit.. hari tu makan-makan dengan family dekat homst (http://www.homst.com.my/about.html)! Chinese muslim restaurant, sedap wehh.. aku suka ! hehehe, korang kalau jenis suka try makanan baru tu and tak penah pergi, why not give a try !


ikan sweet sour


 sotong masak dengan salted egg


Butter Chicken


lala masak sweet sour

Fuhhhh! Lapaq pulak dok cite pasal makanan nii.. 
*sabaq fad, sat g kita berbuka na


tada !! ni la mak abah yang tak jemu jemu melayan anak dia yang banyak songeh nii.. hehehehe. maaf kan sayang, i love both of you lah!
*iloveyoutoosistersmuahh


thank you rin rin for the balloon, cakes, cakes anddd everthing! I am so glad to have a friend like you, ukhuwah fillah (^_**)


thank youuu qahhh hat garang tapi ada taman dalam hati.. hehehehe, tak tau nak tunjuk camne, tapi kita suka bunga! thankyou sbb so sweet, suprise! hahaha




thank youuuu so much my only twin yang kita ada.. kita suka semua, everything! *masihteringatlagidessertsemalam


Terima Kasih family, sahabat susah senang.. tanpa korang, i am very sure i am nothing & of course, semua ni kehendak Allah.. Dia maha tahu segala apa yang Dia tentukan.. kenapa kita kenal *iloveyouguyssomuchlillahitaala




okay lahhh, jumpa lagi next entry.. chaw chin chaw



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...