Followers

Saturday, January 14, 2017

Review : Jibby East


Assalamualaikum,



Hari ni nak review tempat makan, actually dah lama teringin nak try sebab nampak menarik je kedainya dari luar kan. Bagai pucuk dicita ulam mendatang, kebetulan housemate yang baru ni kerja situ, so dia pun ajaklah kami makan kat sini. Berbunga-bunga hati ualls.


Perkenalkan dulu housemate baru yang manis baik hati, Salwa.. bukan sebarang orang ni.. muda lagi, dah ada experience yang wow ! Aku ni dah tua sikit dari dia, tapi still takda apa yang menarik.. okay bawah ni adalah 'housemate'






First masuk Jibby East ni pun dah teruja gilaaa. Sebab nampak pavlova ! Favourite ! Bila makan, ya Allah sedapnyaaaa.. perfect ! Tak manis tapi texture best gilaa.. recommended guys !





Ni aku nya pilihan nak try, beef lasagna.. perghhhh ! Memang nice, combination sauce dia memang ngam, sedapppp ! Recommended 








Ni pulak spaghetti carbonara, wow ! perfect betul cara dia masak.. dia punya sauce tu tak muak, light je rasanya. Memang besttt






Ni pulak spaghetti oglio, sedap sedapp jugak ! Korang yang nak diet boleh try ni he he he pedas pedas light rasanya masak dengan minyak zaitun & seafood yang freshhhh






Okay dah habis dah tepek gambar, hehehehe overall recommended! SEBAB makaanan sedap, tempat pun sangat convenient, staff pun sangat friendly.. semua best laaa. Ni REVIEW untuk aku yang pertama kali datang tauuu.. so korang kalau nak feeling special sikit bolehh lah sambut any event kat sini, nak MELAMAR gegadis pun boleh sangat sesuai dia punya environment hihi


1 comment:

  1. lawanya tempat ni, pavlova tu mengancam sangat dah kenapa hahaha lapar puleks :'D

    ReplyDelete

Komen apa tu ? hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...