Followers

Saturday, July 13, 2013

' Floria d Putrajaya '

Assalamualaikum

Lama betol tak menaip entry nih! Dulu-dulu masa memula buat blog je semangat, sekarang.. makin banyak tanggungjawab yang lebih penting untuk didahulukan. I miss blogging actually! T_T Salam ramadhan buat semua umat islam seluruh dunia, moga-moga bulan ramadhan ni menjadi titik permulaan untuk kita berhijrah kepada yang lebih baik dan istiqomah.

Bulan ramadhan ni je la rasa lain sikit.. tenang je, rasa sayu pun ada. Time ni la dapat kumpul semua ahli keluarga, kalau tak.. sorang kat sana, sorang kat sini. Tskkk. Indah betol bulan ramadhan ni, banyak sangatttt kelebihan dia, bila solat terwaih kat masjid tu, penuh saf.. Ya'allah. Serious rindu. Kalaulah tiap-tiap hari dapat berjemaah~

**

Haritu, ana dengan sorang kawan masa diploma.. keluar jap. Tak dapat lama, pasai masing-masing kesibukan, lama jugak la tak jumpa si tyra ni.. yela, sorang dah kerja, sorang dok pulun baca buku lagi.. hukhuk. Walau bagaimanapun, itu tidak menjadi penghalang untuk berjumpa! Weehuuuu~ i dah g floria di putrajaya you olls. :P Eksited. Pasal? First time dapat pergi!


Tadaaaa~ Mempersembahkan.. floria di putrajaya. Tema tak ingat >.<


Cantik pulak ~ Warna warni warna soft~




Bunga-bunga yang sempat di capture tempoh hari ^^



Dah ini juga. Ramai jugak orang masa pergi floria haritu, so i assume that ramai juga pencinta bunga. Weee (^_* )



Kami di floria ~ Thank you athira sebab sudi bawak ai.. hakhak 

** Eh sape rajin.. jom kita tukar-tukar kad raya jom! Jom kembalikan nostalgia kad raya! Teheee. Berminat? Boleh laju-laju wallpost ana dekat page okey :D


12 comments:

  1. bestnye...cantik sangat...~~ hehe, btw, selamat berpuasa juga...=)

    takpe nnt ade masa boleh blogging lagi bila betol2 free kan? =)

    ReplyDelete
  2. cantekk :) selamat berpuasa :)

    done follow u..

    btw ade entry menarik tntg Floral Mask Dian Pixy
    nk order boleh dgn sy sblm tmt promosi 25 Julai ~ tq :)

    ReplyDelete
  3. link dia - http://ashirashida.blogspot.com/2013/07/floral-mask-by-dian-pixy-semakin-hot.html

    ReplyDelete
  4. done follow blog sini..visit me may be??

    http://snowberryy.blogspot.com/ :DD thanks

    ReplyDelete
  5. best nye.. x smpt nk g sbb bz..
    btw, jmput follow blog sy =)

    ReplyDelete
  6. cantiknya. Floria ni event tahunan erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. event tahunan dkt putrajaya..

      Delete
  7. haz org putra pn x pg. hahahhaa

    ReplyDelete
  8. wow .. saya nak sngat pi tmpat cam nie.. ^_^

    btw visit and follow blog saya key http://tymaedogawa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. fuhyooo, cantiknya.. suka tengok gambar.

    ReplyDelete

Komen apa tu ? hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...